Politică Societate

Ponta: ”Război între PSD și PSD din care Iohannis va câștiga. Dragnea a pierdut puterea”

Publicat de A P
Victor Ponta a fost prezent duminică în Parlament pentru a vorbi cu grupul deputaților PSD, pe care a încercat să îi convingă să nu meargă mai departe cu moțiunea de cenzură.

“Eu sper că PSD nu declanșează războiul nuclear împotriva PSD. Întotdeauna există loc de dialog până în ultima secundă. Împotriva mea și cu numele meu s-au făcut numeroase moțiuni de cenzură, asta e prima pe care o face PSD, dar în rest sunt obișnuit cu moțiuni cu cenzură cu numele meu, au fost destul în 4 ani. Am transmis colegilor mei, punctul meu de vedere ca deputat PSD și fost prim-ministru, dar un punct de vedere pe care îl împărtășește și premierul Grindeanu și anume depunerea efectivă a moțiunii de cenzură reprezintă declanșarea unui război atomic între PSD și PSD din care cu siguranță în orice variantă va pierde PSD-ul și cu siguranță în orice variantă va câștiga președintele Klaus Iohannis”, a declarat Ponta.

Fostul premier a mai declarat că 14 parlamentari PSD nu vor vota moțiunea. Întrebat ce l-a deranjat pe Liviu Dragnea, fostul lider al PSD a spus că ”faptul că nu mai are puterea”, notează news.ro.

Lasa un comentariu