Justitie Prima pagina

Preşedintele Coaliţiei Românilor din SUA, despre ce se întâmplă în CSM

Publicat de Eugenia Popescu
Presedintele Coalitiei Romanilor din SUA, preotul Chris Terhes: “CSM este condus de catre procurori, regele fiind Augustin Lazar. O tot auzeam pe presedinta CSM spunand ‘domnul general’ in sus, ‘domnul general’ in jos… Cand un judecator i se adreseaza cu apelativul ‘domnul general’ unui procuror ala e sclav si recunoaste cine ii e superior… Au tatuc… Tarcea a compromis functia de presedinte al ICCJ”.

Dura analiza facuta de presedintele Coalitiei Romanilor din SUA, preotul Chris Terhes, despre ceea ce se intampla in Consiliul Superior al Magistraturii, institutie care se prezinta ca fiind garantul independentei Justitiei, dar care din cauza majoritatii formate din procurorii si judecatori pucisti este implicata pana peste gat in jocuri politice, punandu-se in slujba Sistemului odios care vrea in continuare sa conduca tara. Chris Terhes considera ca ultima sedinta a Plenului Consiliului – cea de joi 9 noiembrie 2017 in care s-a dat aviz negativ in bloc pe Legile Justitiei, inclusiv pe propunerile formulate de CSM – a demonstrat inca o data cat de sclavi sunt cei mai multi dintre membrii CSM, care nu isi inteleg deloc menirea.

Intr-o postare pe pagina sa de Facebook, preotul Chris Terhes sustine ca “regele” si “tatucul” in CSM este Procurorul General Augustin Lazar, cel care conduce in momentul de fata Consiliul, in timp ce judecatorii pucisti dau din cap, aprobandu-l cuminti. In acest sens, presedintele Coalitiei Romanilor din SUA da exemplu modul in care sefa CSM, judecatoarea Mariana Ghena , i se adreseaza lui Augustin Lazar cu “domnul general”. Or, in opinia lui Terhes, asta arata cat de “sclav” este un asemenea judecator si faptul ca acesta recunoaste superioritatea procurorului.
Concluzia lui Chris Terhes este ca ultima sedinta CSM a dovedit din nou cat de nevoie este de inasprirea raspunderii magistratilor si de diminuarea privilegiilor financiare de care se bucura. Caci, afirma presedintele Coalitiei Romanilor din SUA, acestia au salarii imense, platite din taxele romanilor, pe care ei ii desconsidera total.

Citeşte mai mult pe luju.ro.

Lasa un comentariu