Actualitate Prima pagina Sanatate

Când se decide soarta moțiunii intitulată “PSD dăunează grav sănătății”

Publicat de Sebastian A.

Moțiunea simplă intitulată “PSD dăunează grav sănătății”, inițiată de 102 parlamentari ai PNL, USR şi PMP, va fi supusă miercuri votului din plenul Camerei Deputaților.

Inițiatorii spun că mandatul lui Bodog a fost caracterizat de ezitări, de amânări şi de o lipsă totală de decizie.

Ministrul Sănătății, Florian Bodog, a declarat miercuri la dezbaterea moțiunii simple din Camera Deputaților că s-ar fi putut ajunge mult mai departe în acest minister, dacă ceilalți miniștrii din Sănătate ar fi făcut ceva pentru pacienți, scrie News.ro.

“Nu sunt ministrul perfect şi cred că niciun ministru nu este prefect, pentru că nu există politician perfect. Sunt medic însă şi, de aceea, ştiu care sunt rănile sistemului de sănătate şi care sunt aşteptările bolnavilor şi ale medicilor. Dacă fiecare ministru al Sănătăţii, indiferent de culoarea politică, ar fi făcut un singur pas către interesul pacienţilor, astăzi, am fi fost departe, dar unii s-au mulţumit să-şi măsoare mandatul în like-uri pe Facebook, în timp ce proiecte importante în Sănătate au fost blocate. E uşor să depui moţiune pentru proiectele pe care nu le duci la îndeplinire”, a declarat Florian Bodog de la tribuna Camerei Deputaţilor.

Lasa un comentariu