Politică Prima pagina Societate

PSD, mitinguri de amploare împotriva statului paralel și ilegitim

Publicat de A P
Secretarul general adjunct al Partidului Social Democrat, Codrin Ștefănescu, a declarat că PSD va organiza un miting de protest împotriva statului paralel și ilegitim.

“Există o singură tabără în PSD. Astăzi ne-am întâlnit pentru că președinții de organizații județene au cerut întâlnirea cu președintele PSD. S-a stabilit astăzi să facem un miting și noi, un miting de protest. Va fi un miting împotriva statului paralel și ilegitim, împotriva abuzurilor, împotriva ascultării telefoanelor, a încălcării drepturilor și libertăților cetățenești, a celor care încalcă Constituția. Este un miting care arată adevărata majoritate din România. Cu acest mesaj au venit președinții din județe”, a declarat Ștefănescu, la sediul central al PSD, scrie Agerpres.

1 Comentariu

  • Consider ca nu este momentul acum pentru miting de auto susținere….Noi,PSD suntem la putere iar instituțiile de stat sa își exercite funcțiile,puterea.Sa finalizam urgent legile justiției inclusiv amendamentul alde la răspunderea magistraților si sa fim fermi,sa conducem tara!Se urmărește sa fim atrași la un miting care ar degenera ….Sa nu punem botul,cum se spune in.popor!Nu e momentul,nu avem legile la noi….

Lasa un comentariu