Actualitate Politică

Raluca Turcan: PSD-ALDE, Guvernul nociv

Publicat de Sebastian A.

Prim-vicepreședintele PNL, Raluca Turcan, a declarat miercuri, după ce Guvernul a adoptat modificarea Codului Fiscal, că liberalii conisderă moțiunea de cenzură ca fiind singura posibilitate instituțională și constituțională a Opoziției împotriva Guvernului.

“Guvernarea coruptă PSD-ALDE distruge stabilitatea economică a României pentru a-și acoperi minciunile din campania electorală. Prin creșterea poverii fiscale asupra cetățenilor și a companiilor, guvernarea PSD-ALDE își maschează incompetența și faptul că bugetul de stat a fost drenat masiv în ultimul an spre clienții politici. Incompetența guvernării se vede și în creșterea cursului de schimb și în lipsa oricăror investiții publice. PSD și ALDE au indus în mediul economic o lipsă acută de predictibilitate. Haosul fiscal va duce la închiderea a mii de firme”, afirmă Turcan într-un comunicat transmis, miercuri, AGERPRES.

Turcan a mai spus că numărul locurilor de muncă putea crește dacă Guvernul nu modifica legile economiei.

“Adevărul e că PSD și ALDE îi urăsc pe toți cei care sunt competitivi pe o piață liberă. Pe liderii PSD și ALDE nu îi interesează povara legislativă asupra companiilor, pentru simplul motiv că ei întotdeauna ocolesc regulile sau le încalcă: își angajează rude, își dau fonduri, contracte cu statul sau, mai nou, chiar insule pe Dunăre. Niciodată nu a fost un contrast mai mare între o guvernare coruptă și mincinoasă și aspirațiile europene ale cetățenilor care vor decizii economice raționale și aplicarea nediscriminatorie a legii”, arată aceasta.

Citește și:

VIDEO Marea Unire de la 1918, subiectul unui documentar

Lasa un comentariu