Actualitate Politică Prima pagina

Raluca Turcan: Tăriceanu, avocatul corupției

Publicat de Sebastian A.

Prim-vicepreședintele PNL, Raluca Turcan, a declarat vineri, referitor la scrisoarea pe care președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu i-a transmis-o președintelui Klaus Iohannis, că a devenit ”avocatul corupției în spațiul public”.

Raluca Turcan cataloghează ca fiind ”descalificantă” reacția lui Tăriceanu la adresa președintelui Klaus Iohannis.

”Toată țara poate vedea că domnul Tăriceanu a devenit avocatul corupției în spațiul public. Modul iresponsabil în care a reacționat arată că dl. Tăriceanu se teme foarte tare de acțiunea Justiției. Călin Popescu-Tăriceanu a inventat ‘statul paralel’ în România când de pe poziția de prim-ministru trimitea în secret bilețele roz cerând intervenții în actul de justiție. Este regretabilă această involuție de discurs la domnul Tăriceanu, pentru care acum fostul primar Iohannis este văzut drept inactiv, în vreme ce, în 2007, un întreg guvern în frunte cu dl. Tăriceanu a sărbătorit intrarea în UE la Sibiu. Dl. Tăriceanu a transformat a doua poziție în stat în platforma lansării de mahalagisme în spațiul public, o involuție de-a dreptul șocantă”, a spus Turcan, potrivit Agerpres.

”Eu nu sunt timorat nici de dosarele pe care le fabrică, la comandă, zeloasa dumneavoastră colaboratoare, Codruța Kovesi, și nici de alte instrumente utilizate de ‘statul paralel’ pentru arestarea, compromiterea, chiar condamnarea sau îndepărtarea din viața publică a adversarilor dvs. politici”, a spus Tăriceanu în scrisoarea adresată șefului statului.

Lasa un comentariu