Politică Prima pagina

Reacţia lui Şerban Nicolae la declaraţiile lui Tudose

Publicat de Eugenia Popescu
Premierul Mihai Tudose spunea ieri că există o problemă de percepție la Bruxelles în ceea ce-i privește pe miniștrii cu probleme în justiție.

Reacţiile nu au întârziat să apară. Liderul senatorilor PSD, Şerban Nicolae, nu crede că prezenţa Rovanei Plumb şi al lui Sevil Shhaideh în Guvern afectează în vreun fel imaginea României, aşa cum a afirmat ieri premierul. Echipa guvernamentală nu trebuie făcută în funcţie de ce spune Bruxelles-ul.

“Premierul are deplină libertate în a propune structurii de conducere orice fel de modificări în echipa guvernamentală pentru că e conducătorul echipei guvernamentale. Cazurile se discută individual, se analizează separat prestația fiecărui ministru.(…)Nu cred că ar trebui să formăm echipa guvernamentală în România, nici pe vremea PSD, nici pe vremea altor partide de guvernare, după ce spune Bruxelles-ul.”, a spus Şerban Nicolae.

Declaraţia de ieri a premierului Mihai Tudose

„Cele două colege – ştiţi că avem o realitate şi o percepţie, realitatea e că este prezumția de nevinovăție. Au fost multe cazuri în care cei care au fost puși sub acuzare s-au dovedit a fi nevinovaţi, cu vieţile distruse sau schimbate total, dar avem şi o percepţie, iar percepția la Bruxelles este cu totul alta decât realitatea de aici. Dat fiind faptul că cele două colege sunt exact pe zona asta de relații cu Bruxelles-ul, de aici apare problema”, a spus premierul Mihai Tudose.

CITEŞTE ŞI:

NOU la Metrorex. Noi tipuri de cartele la metrou

Lasa un comentariu