Politică

Shhaideh, solicitare de urgenţă pentru Gindeanu

Publicat de Eugenia Popescu
Sevil Shhaideh, ministrul demisionar al Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene, i-a cerut premierului Sorin Grindeanu să numească urgent secretar general şi secretari generali adjuncţi la minister, după ce i-a demis pe cei care ocupau aceste funcţii, ca şi pe toţi secretarii de stat.

Premierul Sorin Grindeanu a anunţat, duminică, la Guvern, că a demis toţi secretarii de stat, secretarul general şi secretarul general adjunct de la Ministerul Dezvoltării, pentru ca Sevil Shhaideh să nu mai poată semna nimic, nici prin interpuşi. La scurt timp de la anunţul premierului, deciziile de demiteri au şi fost publicate în Monitorul Oficial.

Nu accept ca acest program (PNDL) să fie folosit în scopuri politice şi nu am de gând să tolerez aşa ceva şi tocmai pentru a înlătura orice umbră am semnat astăzi ordinele de demitere pentru toţi secretarii de stat din Ministerul Dezvoltării, pentru secretarul general şi secretarii generali adjuncţi. De astăzi, doamna Sevil Shhaideh nu mai poate semna nici dumneai, nici prin interpuşi niciun act care să aibă legătură cu PNDL”, a declarat, duminică premierul Sorin Grindeanu.

Sevil Shhaideh, a anunţat că ia în calcul să facă o plângere penală împotriva premierul Sorin Grindeanu, după declaraţiile acestuia potrivit cărora PNLD 2 riscă să fie folosit politic.

Sevil Shhaideh a ajuns luni, în jurul orei 12,40, la Palatul Victoria după ce premierul Grindeanu i-a cerut să se întâlnească pentru a discuta despre stadiul programelor începute de Ministerul Dezvoltării.

Lasa un comentariu