Politică

Tăriceanu, lovitură CUMPLITĂ pentru PSD: „Nu avem nevoie de aşa ceva”

Publicat de Andrei P

Călin Popescu Tăricenau a declarat că nu consideră oportun ca PSD să organizeze mitinguri de susţinere. Şeful Senatului e de părere că lupta politică nu ar trebui să se mute în stradă.

”Nu ştiu cine organizează proteste, eu nu sunt încă informat, dar lumea e liberă să protesteze. Se întâmplă de atâta vreme. E în ultima vreme o anumită tendinţă de a muta disputele politice, lupta politică, din Parlament, care este forumul democratic, în stradă”, a spus Călin Popescu Tăriceanu, conform news.ro. Tăriceanu a fost întrebat şi care este poziţia ALDE şi dacă partidul va participa la mitingurile PSD.

”Nu ştiu, eu cred că nu e nevoie în acest moment de mitinguri de susţinere”, a mai spus şeful Senatului, care a ţinut să precizeze că în zilele următoare va avea loc o şedinţă a coaliţiei unde se va discuta şi acest aspect.

De ce nu a participat la parada de 1 Decembrie

Călin Popescu Tăriceanu a făcut precizări şi în legătură cu absenţa sa de la parada de Ziua Naţională a României.
”Pe 1 decembrie am avut un program oficial, care a început dimineață la ora 9.00, când am depus coroane la Monumentul Eroului Necunoscut. Am anunțat dinainte că nu voi merge în tribuna oficială și alte lucruri pe această temă nu doresc să comentez”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu.

Lasa un comentariu