Politică Prima pagina Societate

Traian Băsescu îl desființează pe Liviu Dragnea: “Îl aveam la ușă ca să-i dau bani”

Publicat de A P
Fostul președinte Traian Băsescu nu pierde nicio ocazie de a îl critica pe Liviu Dragnea și partidul pe care acesta îl conduce. Luni seară, prezent la TVR 1, Băsescu a spus că Liviu Dragnea nu are stofă de lider iar social-democrații au câștigat cu un program de guvernare în care au mințit.

“Dragnea e doar șef de partid, e un om șiret. Îl aveam toată ziua la ușă ca ministru al Transporturilor ca să îi dau bani de drumuri în Teleorman. Trebuie să înțeleagă că nu e prim ministru și să pună în fruntea Guvernului un politician bun. PSD a câștigat victoria cu un program în care a mințit și s-au dovedit incapabili să gestioneze puterea în favoarea românilor, dar și în favoarea lor. Au toate condițiile într-un moment în care economia UE duduie iar ei într-un astfel de moment sunt într-o criză internă”, a spus Băsescu.

Băsescu a mai menționat că social-democrații au ajuns în situația asta pentru că sunt mediocrii și doar niște oameni lipsiți de orice valoare politică își pot crea singuri astfel de probleme.

Lasa un comentariu