Politică Prima pagina

Tudose:”Încă o dovadă că nu trăim în realități paralele”

Publicat de Eugenia Popescu
Premierul Mihai Tudose le dă o nouă replică sindicaliştilor, într-o postare pe pagina sa de Facebook, şi a dat din nou asigurări că nu vor exista scăderi salariale după transferul contribuţiilor sociale la angajat.

“Am avut astăzi o întâlnire cu managerul general al Coca-Cola HBC România și președinte al Camerei de Comerț Americane în România (AmCham), Jaak Mikkel. Acesta mi-a dat asigurări că nu vor exista scăderi salariale ca urmare a transferului contribuțiilor sociale.
Faptul că o mare companie precum Coca-Cola a înțeles că transferul contribuțiilor reprezintă o oportunitate pentru a-și fideliza angajații este încă o dovadă că nu trăim în realități paralele, așa cum reclamă unii sindicaliști și că această măsură va conduce la o economie sănătoasă.
Coca-Cola are în România peste 1500 de angajați, iar indirect susține 19.900 de locuri de muncă, aducând 448 de milioane de euro pentru economia românească.”, a scris premierul Mihai Tudose pe pagina sa de Facebook.

Am avut astăzi o întâlnire cu managerul general al Coca-Cola HBC România și președinte al Camerei de Comerț Americane în…

Posted by Mihai Tudose on 13 Noiembrie 2017

Lasa un comentariu