Panorama Prima pagina

Povestea emoționantă a unui cățel din România

Publicat de Diana F
Un cățel, un labrador negru, a stârnit emoții în Anglia, în special în Derby, acolo unde a fost adus zilele trecute. Mai ales că este vorba de un patruped drăguț și timid cu doar trei picioare. Leah, acesta este numele cățelușei, a fost îngrijită în diverse centre ale animalelor după ce se crede că cineva i-a tăiat piciorul pe vremea când hoinărea pe străzile din România.

Cei de la Derby Telegraph anunță că patrupedul are nevoie urgent de un adăpost stabil, pentru totdeauna. Leah a mai locuit într-o casă alături de un alt cățel, doar că stăpânul n-a mai putut ține-o și pe ea din motive personale.

Louise Radford, care conduce centrul ”Yappy Ever After”, a spus:

”Este teribil de supărător pentru noi. Cel ce-a a găzduit-o pe Leah ne-a zis că a fost oaspetele perfect, n-a făcut murdărie și a fost minunată cu ceilalți. Am fost contactați și de un centru de salvare al animalelor din România care avea nevoie de ajutor și noi eram full, dar când am văzut filmulețul n-am putut refuza. Leah a fost tratată necorespunzător, dar are o natură iubitoare, chiar și când era speriată de oameni ea tot mai dădea din codiță”.

Din păcate, se face o imagine negativă țării noastre, cel puțin așa suntem văzuți din afară.

”Din nefericire, în România oamenii sunt încurajați să trateze rău câinii iar chestia asta se întâmplă zilnic. În unele cazuri, hingherii pun animalele slabe sau slăbite cu cele flămânde astfel că unul este omorât. Sau sunt injectate. Este oribil. În fine, Leah este bună cu alți căini, nu a fost testată lângă o pisică. Ea trebuie să fie alături de copiii mai mari pentru că este foarte timidă”, a mai declarat Louise.

Cine o dorește pe Leah în viața sa pentru a-i aduce bucurie o poate contacta pe Louise la numărul de telefon 07720 817983.

Citește și:

N-o să vă vină să credeți! Covrigii aceștia valorează mii de euro

Lasa un comentariu