Politică Prima pagina Societate

Victor Ponta îl atacă pe Dragnea. Ce spune fostul premier după ședința PSD

Publicat de A P
Victor Ponta nu pierde nicio ocazie să îl atace pe Liviu Dragnea și să comenteze situația în care a ajuns PSD-ul.

Fostul premier spune că„ Mihai Tudose a reușit să scape din Guvern de cei mai importanți soldaţi ai „Cartelului de la Teldrum” – Mihai Busuioc, Sevil Shaideh și Răzvan Cuc. A rămas Carmen Dan ca ultima redută a „Cartelului”.

Ponta compară situația actuală din PSD cu perioada conducerii lui Traian Băsescu şi spune că în politica noastră niciodată nu a fost aşa o prăpastie.

“Dupa ce ca avem circ in loc de guvernare – avem circ pe reprize :

Repriza 1 – Tudose a reusit sa scape din Guvern de cei mai importanti soldati ai “Cartelului de la Teldrum” – Mihai Busuioc, Sevil Shaideh si Razvan Cuc (actiunea DNA este doar un pretext total neinspirat) / a ramas Carmen Dan ca ultima reduta a “Cartelului” / Rovana Plumb este victima colaterala pentru ca oricum Dragnea nu avea de gand sa se lupte pentru ea ( si nici macar pentru fondurile europene care vor fi gestionate de al 4 lea ministru in mai putin de un an – ce iresponsabilitate!!!).

Repriza 2 – daca in locul acestora ( mai ales SGG si MDRAP) Tudose rezista si nu pune alte slugi credincioase ale lui Dragnea atunci schimbarea este importanta – o sa vedem maine”, a scris acesta pe Facebook.

POSTAREA INTEGRALĂ:

CITEȘTE ȘI:

Ce au spus cei trei miniștri demisionari

Lasa un comentariu