Politică Prima pagina

Victor Ponta, mesaj dur pentru Gabriela Firea

Publicat de Diana F
Victor Ponta iese la atac după ce Gabriela Firea a dat mai multe declarații săptămâna aceasta referitor la el și la premierul Sorin Grindeanu.

“În calitate de Secretar general al Guvernului am apreciat faptul că (indiferent de politică) ministrul de Interne, Carmen Dan, secretarul de Stat Raed Arafat și conducerea ISU se află la birou și își îndeplinesc atribuțiile legale privind situațiile de urgență! Îi fac recomandarea legală doamnei primar general Firea să ia o pauză din propaganda politică de la televiziuni și să își facă datoria fața de cetățenii Bucureștiului conform fișei postului! Mulțumesc pentru colaborare!”, a scris Victor Ponta, sâmbătă, pe pagina sa de Facebook.

Furtuna din această seară a doborât mulți copaci în București, pe carosabil și pe mașini. De asemenea, fațada unui bloc este în pericol de prăbușire, conform ISU București-Ilfov.

Potrivit acestora, în urma ploii torențiale s-au înregistrat 30 intervenții — 24 copaci căzuți pe carosabil; patru copaci căzuți pe autoturisme, un panou publicitar desprins; o fațadă de bloc în pericol de prăbușire.

De asemenea, un bărbat a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce un copac a căzut peste mașina în care se afla.

Citește și:

Carmen Dan: ”Grindeanu e doar o păpușă cu cheiță”

Lasa un comentariu