Actualitate Justitie Politică Prima pagina

Victor Ponta a primit o lovitură dură în urma unui proces

ponta
Publicat de Sebastian A.

Tribunalul București i-a dat o lovitură dură fostului premier Victor Ponta.

Potrivit deciziei Tribunalului București, Victor Ponta trebue să-i plătească fostului ministru Lucian Isar – soțul Alinei Gorghiu – daune morale în cuantum de 10.000 de lei.

Lucian Isar l-a dat în judecată pe Victor Ponta, după ce Ponta a declarat că, în perioada în care era şeful Guvernului, a primit informări potrivit cărora Isar ar fi avut “o tentativă clară de corupţie”.

“Pot să spun că în aproape 4 ani de prim-ministru a fost o singură ocazie în care am primit direct informare de la instituţiile specializate ale statului despre o tentativă clară de corupţie din partea unui ministru – Lucian Isar (care a cerut avantaje personale de la un mare investitor american în schimbul sprijinului pentru implementarea unui proiect important în România)! Atunci i-am spus imediat şi lui Crin Antonescu de situaţie şi a înţeles – în câteva ore l-am înlocuit pe Isar cu Mihai Voicu. Probabil că cei care m-au informat pe mine au sesizat şi DNA. Din păcate, există şi astfel de oameni”, scria Victor Ponta în februarie 2016 pe Facebook.

Citește și:

LOVITURĂ ÎN PSD Ce au decis social-democrații în cazul demisiilor miniștrilor

2 Comentarii

Lasa un comentariu