Politică Societate

Victor Ponta: “S-ar putea să nu fie nicio moțiune miercuri”

Publicat de A P
Victor Ponta a susținut, la Antena 3, că sunt mulți social-democrați care doresc să găsească o soluție pentru criza politică înainte de ziua de miercuri, când ar putea fi votată moțiunea PSD împotriva propriului Guvern Grindeanu.

Principalele declaratii ale lui Victor Ponta:

Consider ca atunci cand am demisionat am facut-o in interes public, nu personal, ca nu am mai fost premier. Cred ca pentru Romania, eu am preferat sa cedez eu, decat sa ajung la un conlict cu presedinte, am facut ce trebuia sa faca un om care tine la propria demnitate.

Nu m-am gandit sa fiu secretar general al Guvernului pana joi. Cand nici nu ma aflam in tara.

Grindeanu m-a sunat joi si mi-a spus ca are nevoie de ajutor. Si cu orice risc, ca as putea sa fiu dat afara din PSD, mi-am asumat acest risc, si de vineri sunt in echipa lui Grindeanu, iar de 3 zile am reusit sa punem guvernului inapoi pe linia de plutire”, a spus Ponta.

S-ar putea să nu fie nicio moțiune miercuri

Toti din PSD, mai putin Liviu Dragnea, isi doresc sa gaseasca o solutie pana miercuri, cand ar putea fi votata motiunea de cenzura.

Motiunea nu va trece la vot

Guvernul era condus de Dragnea, Sevil și Busuioc

In ultima perioada, conducea Dragnea Guvernul cu secretarul general Busuioc, care era cheia. Si cu doamna Sevil Shhaideh care tine banii.

E posibil sa se ajunga la alegeri anticipate.

Nu cred ca va fi o discutie Dragnea-Grindeanu

Criza politica a fost declansata de Dragnea

Criza politica a fost declansata de Liviu Dragnea, de nimeni altcineva. Am lucrat bine cu Valcov, dar nu se pricepe la toate. Da, chiar e o o victima Grindeanu.

Toate trompetele lui Grindeanu spun ca Ponta si-a dat demisia pentru ca l-a inculpat DNA. Nu e asa

Lasa un comentariu