Externe

VIDEO Gafa care l-a făcut pe Putin să râdă cu lacrimi

Publicat de Eugenia Popescu
O gafă a ministrului rus al agriculturii l-a făcut pe preşedintele Vladimir Putin să râdă cu lacrimi în plină şedinţă, la Kremlin.

Preşedintele Vladimir Putin a rămas surprins când a aflat că ţara sa urmează să exporte carne de porc în Indonezia, o ţară musulmană în care este interzisă carnea de porc.

Ministrul Agriculturii nu a realizat gafa pe care a comis-o nici după ce Vladimir Putin i-a cerut explicaţii, potrivit digi24.ro.

Alexander Tkachev, ministrul agriculturii: Exportăm în toate ţările, în special în China, Indonezia, Japonia, Coreea şi aşa mai departe. Prin urmare, nu trebuie să oprim exporturile de carne de porc. Trebuie să creştem volumele, iar în Orientul Îndepărtat se construieşte cu seriozitate un complex…

 Vladimir Putin, preşedintele Rusiei: Indonezia este o ţară musulmană în care nu se mânâncă deloc carne de porc…

Alexander Tkachev, ministrul agriculturii: Coreea de Sud… Care este diferenţa? Creşterea producţiei este rezultatul creşterii… Care este diferenţa?

Vladimir Putin Tak Mampu Tahan Ketawa Selepas Menteri Cadang E…

Vladimir Putin Tak Mampu Tahan Ketawa Selepas Menteri Cadang Eksport Babi Ke Indonesi. Baca Berita Penuh: https://goo.gl/EZrQto

Posted by Online News Today 2 on 15 Octombrie 2017

Lasa un comentariu