IT Panorama Prima pagina

VIDEO S-au lansat trei noi modele iPhone

Publicat de Diana F
Astăzi a avut loc marea lansare de către Apple a trei modele noi de telefoane deștepte. iPhone X, iPhone 8 și iPhone 8 Plus au fost prezentate oficial și mai jos vă prezentăm anumite detalii despre ele. .

Apple a prezentat în Steve Jobs Theater un telefon aniversar și unul care să actualizeze modelul de anul trecut. Acestea sunt iPhone X, iPhone 8 și iPhone 8 Plus. Primul este ceea ce Apple denumește viitorul tehnologie. Celelalte două modele sunt un fel de iPhone 7 mai bune, cu încărcare wireless și un procesor mai puternic. Ai mai jos toate informațiile despre telefoane. Prețul iPhone X începe de la 1.000 de dolari pentru 64GB. Va fi disponibil abia din 7 noiembrie.

Preț iPhone X: 1.000 de dolari pentru versiunea de 64GB. Va fi și o versiune de 256GB, care cel mai probabil va costa 1.200 de dolari. Telefonul va fi la precomandă din 28 octombrie, iar livrarea va fi începând cu 3 noiembrie. Actuala gamă Apple e așa: iPhone SE la 350 de dolari, iPhone 6s pentru 450 de dolari, iPhone 7 la 550 de dolari și iPhone 8 la 700 de dolari. Da, prețurile variază în funcție de versiune.

iPhone X are două camere de 12 megapixeli, una cu f/1.8 și una cu f/2.4. Sistemul este la fel ca cel de pe iPhone 8 Plus, dacă ții socoteala. Are și patru LED-uri True Tone pentru lumină uniformă și să potrivească mai bine balansul de alb. Are stabilizare optică pe ambele camere, și telefoto, și wide, ceea ce nu-i rău deloc, scrie playtech.ro.

Lasa un comentariu