Prima pagina Sport

VIDEO Un fost fotbalist al lui Liverpool a venit la Ovidiu să-l facă reportaj cu Hagi

Publicat de Diana F
Un fost atacant al lui Liverpool dar și al naționalei Angliei a venit zilele acestea la Ovidiu să-l cunoască personal pe Hagi și să vadă cum a reușit să pună pe picioare un asemenea proiect și apoi să câștige campionatul în România.

Stan Collymore, fost atacant la Liverpool și la naționala Angliei, este în prezent realizator al emisiunii “The Stan Collymore show” al televiziunii londoneze RT.

“Urmăresc Viitorul încă de la înființare și e fantastic cum a reușit să se ridice în fotbalul românesc. Gheorghe Hagi se află pe lista marilor jucători pe care i-am urmărit la Cupele Mondiale la care a participat.

E un lucru incredibil ceea ce a realizat aici în opt ani din nimic. E un miracol fotbalistic să reușești să devii campion al României într-un timp așa scurt. Facilitățile de aici sunt de clasă mondială. E incredibil că Hagi e disponibil și pentru tinerii jucători. Nu e surprinzător că Viitorul are succes, asta se întâmplă când ai un om care știe atât fotbal precum Hagi”, a declarat Collymore, pentru site-ul oficial al campioanei.

Lasa un comentariu