Sport

ZGÂRCENIE? Care este ultima decizie a lui Ionuț Negoiță

Publicat de Diana F
Antrenorul lui Dinamo, Vasile Miriuță, și-a dorit un mic ajutor din partea conducerii pentru a reuși să aducă echipa în play-off-ul Ligii 1 după următoarele două partide. El a cerut public șefilor ca meciul cu echipa antrenată de Claudiu Niculescu, FC Voluntari, să se joace pe Național Arena. Miriuță a anunțat că va vorbi cu Negoiță în acest sens.

Din păcate, această inițiativă a venit prea târziu sau pur și simplu nu s-a vrut să se țină cont de dorința antrenorului. Partida de va juca până la urmă pe Stadionul Dinamo.

“Vasile se gândește la binele echipei. Pe Dinamo nu suntem prea bine primiți, iar gazonul nu este prea bun. Dar se gândim și că pe Arena Națională e o chirie cam mare de plătit, ca să vină 200 de spectatori. Nu merită să jucăm acolo”, a spus Dănuț Lupu, scouter la Dinamo, la Pro X.

Biletele pentru partida cu FC Voluntari au fost puse în vânzare online prin Bilete.ro, partener oficial de ticketing al clubului din Ștefan cel Mare. Acest duel, care contează pentru Liga 1 Betano (etapa 21), a fost programat luni, 11 decembrie (ora 20:00), pe stadionul din Ștefan cel Mare.

PREȚURI BILETE

Tribuna 0 (sectoarele 3, 4, 5, 6): 40 lei
Tribuna I (sectoarele 1, 2, 7, 8): 35 lei
Tribuna a II-a (sectoarele 19-26): 25 lei
Peluza Cătălin Hîldan (sectoarele 9-18): 10 lei
Peluza Sud (sectoarele 30-35): 10 lei

Citește și:

Cine a fost cu adevărat Regele Mihai I al României

Lasa un comentariu