Actualitate Prima pagina Societate

29 de km pe autostrada Sebeș-Turda sunt pregătiți pentru recepția tehnică de astăzi

Publicat de Grigore Bogdan
Potrivit ziarulunirea.ro, loturile 3 și 4 ale Autostrăzii Sebeș-Turda, care se întind pe 29 de kilometri, sunt pregătiți pentru recepția tehnică de astăzi. Sâmbătă s-au făcut ultimele marcaje si s-au rezolvat neconformitățile invocate de Compania Națională de Infrastructură din România.

Alin Șerbănescu, purtătorul de cuvânt al CNAIR, a declarat, sâmbătă, pentru ziarulunirrea.ro, că inspecția tehnică pe lotul 3 va începe de la ora 11.00, iar pe lotul 4 de la ora 13.00.

”Ne așteptăm să fie finalizate lucrările, să putem recepționa și ulterior deschide cele două loturi ale autostrăzii. Dacă toate sunt bune și dacă nu apar probleme de ultim moment care necesită un timp de așteptare și dacă sunt completate toate documentele în vederea întocmirii procesului verbal și dacă este o oră agreabilă pentru a deschide circulația o vom face luni. Dacă, să spunem, ne vom întinde în noapte până la încheierea tuturor procedurilor se deschide a doua zi dimineața. Sper că vor merge suficient de repede și inspecția în sine astfel încât să putem deschide”, a spus Alin Șerbănescu.

sursa foto: https://ziuadecj.realitatea.net

Lasa un comentariu