Prima pagina Societate

31 mai, zi liberă pentru elevi! Cu ocazia vizitei Papei la Bucureşti, cursurile sunt suspendate

Publicat de Grigore Bogdan
Cu ocazia vizitei Papei, Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti (ISMB) a anunţat că vineri, 31 mai 2019, vor fi suspendate orele de curs în toate unităţile de învăţământ preuniversitar, de stat şi particular. Papa Francisc va fi in România în perioada 31 mai – 2 iunie şi va vizita Bucureşti, Iaşi, Blaj şi Şumuleu Ciuc, informează Mediafax.

„Urmare a vizitei Sanctităţii Sale, Papa Francisc, din 31 mai 2019, la Bucureşti, Comandamentul pentru Situaţii de Urgenţă din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti împreună cu Ministerul Educaţiei Naţionale şi Inspectoratul Şcolar Bucureşti, în urma consultărilor comune din data de 27 mai 2019, au propus suspendarea orelor de curs în toate unităţile de învăţământ preuniversitar, de stat şi particular, în ziua de 31 mai 2019”, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti (ISMB).

Unităţile de învăţământ au si posibilitatea de a analiza varianta suspendării orelor de curs şi în data de 30 mai 2019, dar doar cu aprobarea consiliilor de administraţie.

Lasa un comentariu