Opinii Prima pagina

Adrian Năstase: 3 măsuri se impuneau privind cazul Caracal

Publicat de Grigore Bogdan
Adrian Năstase, fostul premier, consideră că în cazul Caracal trebuiau luate 3 masuri importante, ca mai apoi autoritatile sa se concentreze pe alte chestiuni, nu sa bata pasul pe loc.

”M-am intors in Bucuresti. Temele la stiri sunt cam aceleasi. „Situatia” la Caracal se rastoarnă, se pare, in fiecare zi. O zi stă in picioare apoi, hop, „răsturnare de situatie”. In ziua următoare, din nou, „răsturnare de situatie”. O zi, „situatia” stă in cap si apoi, ce să vezi, „răsturnare de situatie”.

M-as fi asteptat să se intâmple trei lucruri: 1. autoritătile să tragă concluzii politice si normative, adoptand măsuri legislative radicale printr-o schimbare de politică penală; 2. institutiile care investighează să investigheze in liniste si periodic să facă declaratii pentru presă; 3. cei care dau informatii „pe surse”, generând psihoză colectivă, să fie dati afară din politie, procuratură, etc.

Apoi să ne concentrăm pe dezbateri legate de educatie, sănătate, infrastructură, Brexit, eventual Orientul Mijlociu, Asia si ce se mai intâmplă prin lume…”, scrie Adrian Năstase, pe blogul personal.

Lasa un comentariu