Politică Prima pagina

Adrian Țuțuianu comentează huiduielile de pe Arena Națională: “Mi-aduc aminte de mişcările de tip fascist şi nazist din Europa anilor 1940”

Publicat de Grigore Bogdan
Adrian Țuțuianu, senator și vicepreședinte PSD, a lăudat inițiativa primarului general, Gabriela Firea, de a fi participat la ceremonia de pe Național Arena dedicată Simonei Halep. Politicianul a taxat în termeni foarte duri facțiunile care au huiduit-o pe Firea, atacând gruparea #Rezist, condusă de Florin Bădiță, descriind ce s-a intamplat:”mişcări de tip fascist şi nazist din Europa anilor 1940″.

„Lucrurile astea, dacă le lăsăm să se manifeste în societatea românească, ne vor costa scump”, a declarat Țuțuianu, într-o intervenție la Digi24.

Întrebat dacă a fost o gresala ca primarul general a participat la acest eveniment, vicepreședintele PSD a răspuns ca NU si l-a atacat pe fondatorul „Corupția ucide”, dar si Mișcarea #Rezist.

„Cred că nu a luat în calcul doamna primar faptul că acolo e prezent doamnul Bădiţă (Florin Bădiță, fondatorul Corupția ucide – n.r.) şi cu gruparea din așa-numita Mișcare #Rezist. Este (Florin Bădiță – n.r.) un personaj de toată ziua stă pe străzi, nu știu din ce trăiește”, a declarat Adrian Țuțuianu pentru Digi24.

Vicepreședintele PSD considera ca aceste evenimente, de “tip fascist şi nazist”, nu trebuie trecute cu vederea, ci intervenit asupra lor cat mai repede.

„Vreau să vă spun că asemenea evenimente nu trebuie să fie maculate de nimeni şi cred că asta arată modul în care unii privesc societatea românească. Cu foarte multă ură, cu atacuri care nu au la bază absolut nimic şi cu atitudini care mie mi-aduc aminte de mişcările de tip fascist şi nazist din Europa anilor 1940. Atunci se discuta de oameni, de suboameni, de urâţi, de strâmbi… Lucrurile astea, dacă le lăsăm să se manifeste în societatea românească, ne vor costa scump”, a spus Țuțuianu.

 

sursa foto: http://www.romaniatv.net

Lasa un comentariu