Prima pagina Societate

ALAIN DELON, MĂRTURII TULBURĂTOARE “APROAPE TOATA LUMEA A MURIT”

Publicat de Anca D
„Auzim vorbindu-se de crime de-a lungul zilei (…) Viaţa nu-mi mai oferă mare lucru. Am cunoscut tot, am văzut totul. Urăsc epoca asta.

Ştiu că voi părăsi această lume fără regrete”, a mărturisit Alain Delon, după ce a vorbit despre cariera sa, relaţiile dificile cu familia, soţiile pe care le-a iubit şi prietenii pe care i-a pierdut. „Aproape toată lumea a murit”, a subliniat actorul din „Ghepardul”, de Luchino Visconti, într-un interviu special pentru revista Paris Match despre care menționează huffingtonpost.fr.

Întrebat despre locul unei femei în viaţa sa de astăzi, actorul a răspuns că nu „a găsit-o”. „Nu spun că nu există candidate. Sunt zece, dar nici una nu este potrivită pentru a-mi încheia viaţa. (…) Aş putea să mă căsătoresc cu cineva dacă ea ar fi pregătită să mă însoţească până la final”, a explicat actorul.

Alain Delon a mai declarat că filmările la „ultimul film”, cu Patrice Leconte, în care apare alături de Juliette Binoche, sunt „în întârziere”. Şi ar dori să se întoarcă pe platouri pentru o ultimă dată.

Lasa un comentariu