Politică Prima pagina

ALDE, mesaj FERM pentru Mihai Tudose şi Liviu Dragnea: “Nu vom CEDA”

Publicat de Andrei P

Anunţata restructurare a guvernului condus de Mihai Tudose a stârnit reacţii în rândul partenerilor de guvernare. Europarlamentarul Norica Nicolai a spus că partidul din care face parte nu este dispus să cedeze niciun minister.

“Nu, în nici un caz, pentru că ministerele noastre funcţionează, sunt ministere care tradiţional s-au regăsit în formulele guvernamentale româneşti, Externele, Mediul, Energia, care este foarte importantă în contextul actual, Relaţia cu Parlamentul este un dat, orice Guvern are nevoie de o relaţie cu Parlamentul (…). Noi nu avem nici un motiv să ne reproşăm activitatea miniştrilor noştri, o considerăm eficientă şi cred că cele patru ministere pe care le gestionează ALDE trebuie să se regăsească în orice formulă de restructurare guvernamentală”, a declarant Norica Nicolai la RFI.

De asemenea, liderul ALDE susţine că miniştrii din partidul său sunt eficienţi şi nu au de ce să fie înlocuiţi.

“Activitatea miniştrilor noştri am considerat-o eficientă. Sigur, o să avem şi noi o analiză cu privire la miniştri, la secretarii de stat, dar în momentul de faţă, cel puţin în ceea ce priveşte ministerele, nu avem nici un motiv să propunem vreo înlocuire”, a adăugat preşedintele Consiliului Naţional ALDE.

CITEŞTE ŞI:

Dragnea, REPLICĂ INCENDIARĂ pentru Klaus Iohannis: “Legile justiţiei nu sunt un PORC”

Lasa un comentariu