Sport

ALEGERI la clubul din Ștefan cel Mare! Cu ce PROBLEME se confruntă unicul candidat

Publicat de Diana F
Azi, este o zi decisivă pentru CS Dinamo, întrucât sunt alegeri pentru șefia grupării. Există un singur candidat, George Cosac, însă situația nu este deloc una bună pentru fostul tenismen. După întreruperea mandatului Lilianei Gafencu luna trecută, CS Dinamo a scos la concurs postul, iar Cosac este singurul candidat. El este de 9 ani în conducerea clubului din Ștefan cel Mare în diverse funcții.

Totuși, conform Gazetei Sporturilor, Cosac are o mare problemă. El nu are aviz de securitate pe date secrete, iar numele lui apare într-un raport al Curții de Conturi în legătură cu investițiile dubioase la stadioanele din complexul sportiv, ”Dinamo” și ”Florea Dumitrache”. Acel aviz de acces la datele secrete este obligatoriu pentru un președinte al clubului sportiv alb-roșu, prin prisma funcției. A avut așa ceva, doar că i-a expirat la începutul lunii martie, iar pentru un altul nou trebuie să aștepte două luni.

Totuși, dacă va trece examenul, Cosac va putea conduce clubul doar că va trebui să ia decizii fără informări complete pe subiecte mai sensibile, ce presupun accesul la date secrete.

Lasa un comentariu