Prima pagina Utile

ALERTĂ METEO: Scad temperaturile și revin furtunile în acest weekend

Publicat de Grigore Bogdan
ANM anunta ca vremea se va schimba in acest weekend, cand vor reveni treptat furtunile, care vor cuprinde aproape toată țara, iar temperaturile vor scădea semnificativ.

Vineri, in Bucureşti, norii se risipesc şi o să avem o zi frumoasă, dar cu temperaturi mai scazute pentru luna lui Cuptor.

La munte ne aşteaptă o altă zi răcoroasă. Mai apar ceva înnorări; o să plouă trecător în Carpaţii Orientali şi în estul Carpaţilor Meridionali; în rest va fi vreme mai bună.

Pe litoral, avem atmosferă cam schimbătoare, scurte reprize de ploaie şi un vânt destul de insistent. Apare şi soarele din când în când, dar temperaturile rămân modeste şi apa mării va fi în continuare rece.

Sâmbătă, în țară se mai încălzeşte puţin, dar în vest, centru, nord şi la munte instabilitatea creşte după prânz şi apar ploi zgomotoase, destul de consistente. În rest avem bună şi ploi sporadice.

Duminică o să plouă aproape peste tot. Vor fi averse zdravene, cantităţi mari de apă, vânt puternic şi căderi de grindină. Temperaturile scad şi vom avea cel mult 26 de grade în termometre.

Lasa un comentariu