Actualitate

Alexandru Arşinel, AUDIAT la DIICOT în cazul medicului Lucan. O ambulanţă a fost chemată după ce actorului i s-a făcut rău

Publicat de Andrei P

Alexandru Arşinel a ajuns în faţa procurorilor DIICOT. Actorul este audiat în cazul medicului Mihai Lucan. În 2013, medicul Lucan i-a făcut o operaţie de transplant de rinichi lui Alexandru Arşinel.

În acel moment, s-a declanşat un adevărat scandal prin care se acuza faptul că Alexandru Arşinel a fost “împins” în faţă şi nu a aşteptat să îi vină rândul pentru a i se face transplant. Transplant care, de altfel, l-a şi adus în faţa procurorilor DIICOT. Actorul Alexandru Arșinel este audiat ca martor şi dă detalii procurorilor despre transplantul făcut de Mihai Lucan în 2013.

Totul, după ce deputatul USR Emanuel Ungureanu a acuzat că rinichiul care a ajuns la actor trebuia să ajungă la o fetiță. În replică, actorul a spus că „doar 7%” din rinichi mai funcționa.
„Nu cunosc, nu afirm nimic, nu îmi dau seama de ce se întâmplă. Întâmplarea face că am un nume care rezonează într-un anumit fel şi jigodiile profită de treaba asta. A contat că mai funcţionam 7% cu rinichii”, a spus Arșinel.
Conform România TV, actorului i s-a făcut rău în faţa procurorilor DIICOT şi a fost chemată, de urgenţă, o ambulanţă.

CITEŞTE ŞI:

Florin Iordache, INTERNAT DE URGENŢĂ la spital. Va fi supus unei INTERVENŢII CHIRURGICALE

Lasa un comentariu