Prima pagina Sport

Ambasador – o nouă colaborare pentru liderul mondial Simona Halep

Publicat de Grigore Bogdan
Simonei Halep i-a fost propusă o noua colaborare. Ea va fi ambasador Dubai Duty Free, sponsorul oficial al galei în care este premiată ocupanta locului 1 WTA la finalul anului, informeaza Digisport.

„Să termin 2017 ca număr 1 mondial a fost un vis devenit realitate. Acum, sunt fericită să anunţ oficial că voi fi ambasador Dubay Duty Free”, a scris Halep, pe contul său de Twitter.

Simona a postat, alaturi de acest anunt, o fotografie în care apare la ceremonia de la finalul lui 2017 cu trofeul acordat liderului mondial.

Halep este calificată în sferturile de finală, la Roland Garros, fază a competiţiei în care o va întâlni pe Angelique Kerber.

Simona declara, potrivit wtainsider, ca isi doreste castigarea unui Grand Slam, simte sprijinul tuturor romanilor, are o atitudine pozitiva, insa nu stie daca va castiga anul acesta sau vreodata un astfel de titlul.

„Nu simt presiune din partea ţării mele. Simt că toţi îşi doresc să câştig un Grand Slam, dar iau totul în mod pozitiv. Simt că toţi sunt în spatele meu. Visez să câştig un astfel de turneu, dar nu ştiu dacă acest lucru se va întâmpla anul acesta. Sau dacă se va întâmpla vreodată. Dar lucrez la asta, acesta e obiectivul meu”, a spus Halep.

sursa foto: wtatennis.com

Lasa un comentariu