Politică Prima pagina

Ameninţare FĂRĂ PRECEDENT a lui Iohannis pentru Dăncilă după ce premierul a REFUZAT să îşi dea DEMISIA: “Ar face bine SĂ FACĂ CE I SE SPUNE”

Publicat de Andrei P

Klaus Iohannis i-a cerut, în două rânduri, demisia Vioricăi Dăncilă. Premierul a răspuns de fiecare dată că nu va da curs cererii preşedintelui României. Mai mult, Dăncilă a anunţat că vrea să îşi ducă mandatul la bun sfârşit.
„Nu am mai discutat aceste chestiuni și cred că ar face bine să facă ce i se spune”, a spus Klaus Iohannis, care i-a solicitat de două ori demisia premierului.

Premierul Viorica Dăncilă a declarat pe 27 aprilie că nu are niciun motiv să demisioneze, în urma cererii preşedintelui Klaus Iohannis, considerand că afirmaţiile şefului statului nu îşi aveau rostul.

“Nu văd niciun motiv pentru care să demisionez. Nu aş putea spune că mă afectează, dar este un gest şi o declaraţie care nu îşi avea rostul acum acest mod de lucru poate duce la o slăbire a încrederii in plan extern ţi nu trebuia făcut. Dincolo de supărări şi frustrări trebuie să dăm dovadă de responsabilitate, a declarat Viorica Dăncilă, la România TV.

CITEŞTE ŞI:

Klaus Iohannis, CRITICI DURE la adresa Guvernului după ce a blocat o DECLARAŢIE COMUNĂ A UE în privinţa Ierusalimului

Lasa un comentariu