Finante & Afaceri

ANAF a declanşat operaţiunea „Iceberg”

Publicat de andreipopa
Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) a declanşat operaţiunea „Iceberg”, care are ca scop o acţiune de verificare fiscală a celor mai mari companii, acoperind toate domeniile de activitate economică din România.

„Operaţiunea «Iceberg» se va desfăşura pe întreaga durată a anului 2019 şi presupune intensificarea controalelor şi eficientizarea derulării acestora la companiile mari, cu scopul menţinerii unui tratament echidistant pentru toate categoriile de contribuabili care desfăşoară activităţi în România”, au anunţat reprezentanţii Fiscului.

„În vederea realizării obiectivelor, la nivelul ANAF s-a constituit o echipă de lucru formată din specialişti din cadrul Agenţiei, care va iniţia verificări fiscale la contribuabilii cu activitate de impact în toate domeniile de activitate economică. Acestea vor avea la bază evaluarea riscului pentru fiecare contribuabil, raportat la dispoziţiile Codului de procedură fiscală precum şi a legislaţiei din domeniu”, au detaliat reprezentanţii ANAF.

Lasa un comentariu