Politică Prima pagina

Andronescu îl ATACĂ pe Dragnea, care a afirmat că tinerii din Colectiv ar fi fost „uciși”: „Este o afirmaţie teribil de gravă. Dragnea trebuie să explice care sunt argumentele”

Publicat de Grigore Bogdan
Ecaterina Andronescu, fost ministru al educației și ex-lider al PSD București, a taxat aspru declaraţia făcută ieri de Liviu Dragnea, conform căreia tinerii care au murit în urma incendiului din Colectiv ar fi fost „uciși”.

„Este o afirmaţie teribil de gravă pe care domnul Dragnea a făcut-o: că au fost ucişi. Cred că o asemenea afirmaţie făcută de al treilea om în stat nu trebuie să se oprească aici. Dragnea trebuie să explice care sunt argumentele pe baza cărora a făcut aceste afirmaţii. Mi se pare grav”, a declarat la Realitatea TV Ecaterina Andronescu.

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a spus marţi seara că cei care au murit în urma incendiului din Colectiv ar fi fost „uciși”. „Ceva i-a ucis. N-am de unde să știu”, a adăugat el. „Nu vreau să răscolesc durerea familiilor acelor copii. Nu cred că lucrurile sunt limpezi”, a insistat Dragnea, dând de înţeles că este adeptul unei teorii a conspiraţiei.

Lasa un comentariu