Actualitate

ANUNȚ BOMBĂ. CERERE DE REVOCARE pentru unul dintre procurorii implicați în TEL DRUM

Publicat de Anca D
Un comunicat oficial al DNA ne anunță că azi s-a înregistrat o cerere de revocare din funcție.

„În conformitate cu notificarea făcută de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție la data de 11 ianuarie 2018, ora 19:30, pe rolul Secției de urmărire penală și criminalistică a fost înregistrat un dosar penal având ca obiect un accident rutier în care a fost implicat un autoturism care aparține și care era condus de procurorul Stoina Eugen.
Accidentul s-a produs în București la data de 11 ianuarie 2018, în jurul orei 15:00, iar în urma impactului nu au rezultat victime care să fie spitalizate.
Din datele care ne-au fost comunicate, a rezultat faptul că cel care a produs accidentul de circulație, prin aceea că nu a păstrat distanța regulamentară între vehicule, este procurorul Stoina Eugen și că acesta se afla sub influența băuturilor alcoolice.
Precizăm că în ziua producerii accidentului, acesta se afla în concediul legal de odihnă pentru perioada 11-12 ianuarie 2018, aprobat de șeful de secție.
Având în vedere aceste împrejurări, procurorul șef al Direcției Naționale Anticorupție a transmis în această seară, către Secția pentru Procurori a C.S.M., solicitarea de aviz în vederea revocării domnului Stoina Eugen din funcția de procuror D.N.A., în conformitate cu dispozițiile art. 87 alin. 8 rap. la art. 87 alin. 2 din Legea 304/2004, republicată, cu modificările și completările ulterioare”, precizează comunicatul.

În iulie 2017 a izbucnit un scandal conform căruia Eugen Stoina a fost acuzat că, în 2010, a închis un dosar TelDrum.
Procurorul Eugen Stoina a fost șef al DNA, Serviciul Teritorial București.

CITEȘTE ȘI

INCREDIBIL Ce examen va lipsi din testarea medicală a lui Donald Trump

Lasa un comentariu