Politică Prima pagina

Apel către Iohannis să-şi schimbe atitudinea! Dăncilă analizează amânarea numirii miniştrilor: „Face tot posibilul să blocheze activitatea Guvernului în două domenii vitale”

Publicat de Grigore Bogdan
Viorica Dăncilă a făcut vineri un apel catre preşedintele Klaus Iohannis să îşi schimbe atitudinea, pentru a nu provoca incertitudine, după ce şeful statului a amânat, pana dupa 1 decembrie, decizia privind numirile la ministerele Transporturilor şi Dezvoltării, informeaza Digi24.

„Fac un apel public către domnul preşedinte Iohannis să-şi schimbe atitudinea în acord cu prerogativele constituţionale pentru a nu crea incertitudine în două domenii atât de importante. Am convingerea că românii au nevoie de unitate şi ca instituţiile statului să funcţioneze coerent şi să găsească soluţii care răspund cel mai bine nevoilor cetăţenilor”, a declarat Dăncilă la începutul şedinţei de Guvern, potrivit News.ro.

Ea a afirmat că preşedintele Iohannis „face tot posibilul să blocheze activitatea Guvernului în două domenii vitale”.

„Consider că astfel de acţiuni politice nu-şi au rostul, mai ales în această perioadă în care ne pregătim pentru preluarea preşedinţiei Consiliului UE şi în care sărbătorim Centenarul. Ar fi momentul să ne bucurăm de consens, de înţelegere, la 100 de ani de la Marea Unire”, a subliniat premierul.

Lasa un comentariu