Justitie Prima pagina

Astăzi la ÎCCJ se judecă apelul lui Dragnea în dosarul DGASPC, al angajărilor fictive

Publicat de Grigore Bogdan
Astazi are loc la ÎCCJ cel de-al doilea termen al dosarului DGASPC, al angajărilor fictive, în care Liviu Dragnea a fost condamnat în primă instanţă la 3 ani şi 6 luni de închisoare. Prima şedinţă a fost amânată la cererea liderului PSD, pentru a-şi angaja avocat, informeaza Mediafax.

Liviu Dragnea spunea, în 30 septembrie, că nu mai are aşteptări privind apelul la decizia sa de condamnare la trei ani şi şase luni de închisoare.

„Eu să mă mai duc cu credinţa că în România nu poţi fi condamnat nevinovat, nu”, a susţinut liderul PSD.

„Nu prea mai am aşteptări de la acest recurs. Adică nu mai am încredere că, cel puţin în ceea ce mă priveşte, şi nu numai, că justiţia este oarbă, după ce am primit a doua condamnare fără nicio probă. Să spui că nu sunt probe şi să fii condamnat pe baza unui studiu sociologic, să trimiţi în închisoare un om fără probe, iertaţi-mă, dar.. Asta înseamnă lovituri asupra statului de drept în România. Când vezi că se întâmplă lucrurile astea, ce să mai pui în rezervorul de încredere? Când ştii că sunt dosare pe care le au magistraţii, te duci cu gândul că nu toate deciziile se iau pe libera conştiinţă. Au fost multe informaţii care au ajuns la mine înainte de termen, dar nu le-am dat importanţă”, a declarat Liviu Dragnea, la România TV.

Lasa un comentariu