Panorama Prima pagina

LIVE Astăzi are loc marea nuntă regală. Cum s-au cunoscut prințul Harry cu Meghan Markle

Publicat de Diana F
Prinţul Harry al Marii Britanii şi-a găsit jumătatea tocmai peste Ocean. Cu actriţa Meghan Markle a făcut cunoştinţă în 2016, când viitoarea ducesă de Sussex era într-o vizită la Londra. O prietenă comună le-a organizat întâlnirea, iar după asta totul a urmat firesc.

– Eu sunt Meghan.
– Harry. Arăți foarte bine.
– Cu ce te ocupi?
– Sunt prinţul Marii Britanii.

Prinţul Harry a înţeles că Meghan este aleasa inimii lui chiar atunci când a văzut-o prima oară. A invitat-o la o a doua întâlnire şi a convins-o să meargă împreună într-o călătorie în Botswana. Acolo, cei doi au avut timp şi intimitatea să se cunoască mai bine.

„Vreau să te duc într-un loc special.”

După călătoria din Botswana, Meghan a revenit în Canada, pe platourile de filmare, iar prinţul Harry – la Londra. Dar nu au putut rezista distanței, aşa că se vedeau periodic, o dată la două săptămâni, ce-i drept foarte discret. În luna septembrie, la trei luni de când s-au cunoscut, în presă au început primele zvonuri despre idilă. Acestea au fost confirmate o lună mai târziu, când cei doi au mers împreună să urmărească un meci de tenis.

Apariția celor doi a fost interpretată de jurnalişti drept o dovadă că prinţul Harry are intenţii serioase. Tabloidele au început să scrie despre trecutul actriţe americane. Jurnaliştii de scandal au pus accent pe faptul că Meghan a fost anterior căsătorită, lucru care nu este tocmai salutat de Casa Regală. În pofida gurilor rele, Harry şi-a dus iubita la Palat şi i-a făcut cunoştinţă cu membrii familiei sale. După ce a primit binecuvântarea bunicii sale, Harry a făcut anunţul pe care l-a aşteptat o lume întreagă.

Lasa un comentariu