Politică Prima pagina

Astăzi se dezbat OUG 90/2018 privind secţia de investigare a infracţiunilor din justiţie şi OUG 92/2018 pentru modificarea Legilor justiţiei

Publicat de Grigore Bogdan
Comisia parlamentară specială dezbate, astazi, de la ora 13.30, amendamentele depuse la proiectul de aprobare a OUG 90/2018 privind secţia de investigare a infracţiunilor din justiţie şi iniţiativa de aprobare a OUG 92/2018 pentru modificarea Legilor justiţiei, informeaza Mediafax.

Şedinţa de miercuri este a doua, după ce marţi Comisia specială pe Legile justiţiei a început dezbaterile generale pe marginea celor două ordonanţe de urgenţă ale Guvernului.

În legătură cu proiectul de aprobare a OUG 90/2018, preşedintele Comisiei speciale pentru legile justiţiei, deputatul PSD Florin Iordache, a declarat marţi, la Parlament, că a spus membrilor Comisiei de la Veneţia că este „exclus” ca PSD să renunţe la înfiinţarea secţiei pentru investigarea infracţiunilor din justiţie.

PSD, ALDE, USR, DIICOT şi PÎCCJ au venit cu mai multe propuneri pentru modificarea OUG 90 şi OUG 92 care urmează să fie dezbătute de către Comisia parlamentară specială, în şedinţa de miercuri.

Lasa un comentariu