Prima pagina Sport

Atac dur al lui Ion Țiriac la adresa organizatorilor Roland Garros: „Treaba cu acoperișul este ridicolă. Aveți 200 de țări care transmit turneul și le spuneți că Roland Garros este singurul loc din lume unde nu se joacă atunci când plouă?”

Publicat de Grigore Bogdan
Ion Țiriac i-a criticat in termeni foarte aspri pe organizatorii Roland Garros, din cauza faptului că Parisul este singurul loc din lume unde nu se poate juca tenis când plouă. Autoritătile franceze au anuntat că abia in 2021 arenele vor fi dotate cu acoperișuri retractabile, informeaza Digi24.

„Nu e nevoie doar de un acoperiș la Roland Garros, ci patru sau cinci! Nu vă dați seama că Federația Franceză de Tenis a comis o greșeală atunci când a refuzat să mute turneul la Versailles sau unde se putea face cel mai mare complex sportiv din lume. Treaba cu acoperișul este ridicolă. Aveți 200 de țări care transmit turneul și le spuneți că Roland Garros este singurul loc din lume unde nu se joacă atunci când plouă? Ce fel de sport e ăsta? Ce imagine îi face Parisului? Nu înțeleg de ce s-a așteptat atât de mult”, a declarat Ion Țiriac într-un interviu acordat publicației Le Parisien.

sursa foto: www.realitatea.net

 

Lasa un comentariu