Politică Prima pagina

ATAC VIOLENT al lui Traian Băsescu la adresa lui Dragnea: „România, stat membru NATO şi UE, se află la mâna şi mintea unui psihopat incult, dar avid de putere. Un psihopat care a subjugat o majoritate parlamentară ce reacţionează cu slugărnicie la toate „pohtele” lui”

Publicat de Grigore Bogdan
Traian Băsescu, fostul președinte al României, il atacă extrem de dur pe liderul PSD, Liviu Dragnea, descriindu-l „psihopat incult, dar avid de putere”. De asemenea, Băsescu atacă majoritatea parlamentară care „reacţionează cu slugărnicie la toate „pohtele” lui” si concluzionează, pe pagina sa de facebook spunând că „omoară o ţară pentru că în jurul lui nu este nimeni care să-i spună STOP”.

„Oare cum am ajuns aici? România, stat membru NATO şi UE, se află la mâna şi mintea unui psihopat incult, dar avid de putere. Un psihopat care, fără ruşine, cumpără cu bani publici bugetari, pensionari şi asistaţi sociali. Un psihopat care a capturat pur şi simplu cel mai mare partid socialist din Europa. Un psihopat care a subjugat o majoritate parlamentară ce reacţionează cu slugărnicie la toate „pohtele” lui. Un psihopat care a impus un program de guvernare ce a făcut pulbere echilibrele macro-economice ale ţării. Un psihopat care ameninţă public că va distruge „statul paralel” când de fapt el vrea aducerea tuturor instituţiilor statului la cheremul lui. Un psihopat care a schimbat patru premieri (Ponta, Grindeanu, Tudose şi Dăncilă) până a găsit unul şi incompetent, şi slugoi (primilor trei le lipsea doar ultima calitate). Un psihopat care stă la putere pentru că a avut abilitatea să se înconjoare de o cohortă de slugi printre care şi „liberalul roşu” (Tăriceanu), care îl susţine necondiţionat de dragul puterii şi în dispreţul interesului ţării. Eu cred că în intimitatea lui Dragnea se crede ori Ceauşescu, ori Napoleon. Nu-şi dă seama că este un psihopat care omoară o ţară pentru că în jurul lui nu este nimeni care să-i spună STOP.  Oare cum am ajuns aici?”, scrie Băsescu, într-o postare pe Facebook.

Lasa un comentariu