Prima pagina Sport

ATAC DUR: „Se pregătește o fraudă”

Publicat de Grigore Bogdan
Cu o zi inainte de alegerile pentru un nou mandat de presedinte al Federatiei Romane de Fotbal, medicul Pompiliu Popescu l-a acuzat de frauda pe actualul secretar general al FRF, Visan, iar pe Razvan Burleanu l-a comparat  cu „un caine de la macelarie care nu se lasa dus si schelalaie, dar nimeni nu-l mai aude”, conform realitatea.net

„Domnul Burleanu (n.r. presedintele FRF) si domnul Visan (n.r. secretarul general al FRF)  au cumparat din banii cuveniti membrilor votanti ai Adunarii Generale doua apartamente. In plus, Visan a mai cumparat si teren in Pipera, pentru constructia unei vile”, a afirmat Pompiliu Popescu.

„Mai mult, Visan pregateste o frauda la alegeri, a tiparit mai multe buletine de vot si a convocat de urgenta ora nucleul lor dur format din AJF-istii Petropulos, Ghergu, Goga si Dinca.

Domnul Burleanu a pierdut sprijinul votantilor. Cei cativa, care inca l-ar mai vota, nu au inteles ca o fac pariind pe un cal mort. Doar Ceausecu in 1989 nu intelegea ca vine alt val si a plusat la poporul amarat cu 10 lei, dar era prea tarziu. La fel si Burleanu, care asemenea cainelui de la macelarie nu se lasa dus si schelalaie, dar nimeni nu-l mai aude. Fotbalul imbraca haine noi, este o certitudine”.

Lasa un comentariu