Actualitate Prima pagina

Atac ULUITOR la Liviu Dragnea în direct la Antena 3: “A făcut Congres ca să ÎŞI PREZINTE AMANTA”

Publicat de Andrei P

Congresul PSD continuă să suscite comentarii. Unul dintre cele mai comentate momente a fost prezenţa, alături de Gabriela Firea şi Carmen Dan, a Irinei Tănase, nimeni alta decât iubita lui Liviu Dragnea.

Şeful PSD a lăsat săî se înţeleagă, în iltima perioadă, că este pregătit să îşi oficializeze relaţia în acest an, deşi Irina Tănase este mai mică cu 30 de ani decât el.

Astfel, prezența Irinei Tănase, iubita cu 30 de ani mai tânără a lui Liviu Dragnea la Congresul PSD, a surprins pe toată lumea. Mai ales că Tănase nu are funcție în PSD și a fost și plasată în primul rând, la Sala Palatului, între Carmnen Dan și Gabriela Firea. Jurnalistul Cornel Nistorescu l-a atacat pe Liviu Dragnea și a spus că acesta a făcut Congres pentru ”a-și prezenta amanta”.

”Au făcut Congres pentru ca Dragnea să își prezinte amanta. Cum să îți aduci amanta la Congres?”, a spus Cornel Nistorescu la Antena 3.

CITEŞTE ŞI:

Premierul a dat cărţile pe faţă: detalii PICANTE din viaţa Vioricăi Dăncilă. În ce stă încălţată atunci când se află la guvern

Lasa un comentariu