Politică Prima pagina

ATAC VIOLENT al lui Eugen Tomac la adresa lui Dragnea: „Don Liviu, e simplu: DEMISIA din funcţia de Preşedinte al Camerei Deputaţilor, pentru că urmează o comise de anchetă care va verifica cum ai ajuns “şeful” statului paralel”

Publicat de Grigore Bogdan
Eugen Tomac îi cere lui Liviu Dragnea să demisioneze din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor si îl acuză că ar fi „şeful statului paralel”. Cererea liderului PMP vine pe fondul fotografiei postate pe Facebook de Victor Ponta în care Dragnea apare alături de George Maior, informează Mediafax.

„Liviu Dragnea nu mai poate păcăli pe absolut nimeni. A ţinut captivă o întreagă ţară, izolând-o de restul Europei şi condamnând-o la subdezvoltare prin jocuri politice mizerabile ce au un singur scop: salvarea! Don Liviu, nu mai merge! După ultimele dezvăluiri ar cam trebui să înţelegi că aici e capăt de drum şi trebuie să te opreşti. Nu ştiu dacă fotograful este Soros sau nu, dar cert este că am aflat şi noi cine este, de fapt, şeful statului paralel pe care trebuie să-l eliberăm de această povară. Aşa că, Don Liviu, e simplu: DEMISIA din funcţia de Preşedinte al Camerei Deputaţilor, pentru că urmează o comise de anchetă care va verifica cum ai ajuns “şeful” statului paralel”, a declarat liderul deputaţilor PMP, Eugen Tomac, într-o postare luni pe Facebook.

Acesta a adăugat că liderul PSD are multe explicaţii de dat în legătură cu acest subiect.

„Ai multe de explicat, însă până atunci nu mai ai niciun drept să fii în fruntea unei instituţii pe care ai compromis-o pentru câteva decenii. Nu mai există loc de interpretări şi fabulaţii. Pur şi simplu: DEMISIA din fruntea Camerei Deputaţilor!”, a conchis Tomac.

sursa foto: http://www.obiectiv.info

Lasa un comentariu