Prima pagina

Avocatul familiei Luizei, ipoteză şocantă despre criminalul Dincă: „El are o tehnică bine stabilită. Încearcă să închidă cazul prin cele două victime”

Publicat de Grigore Bogdan
Tonel Pop, avocatul familiei Luizei, a lansat o ipoteza potrivit careia criminalul Gheorghe Dincă a furnizat anchetatorilor informatii dupa un plan bine stabilit si cel mai probabil este sfătuit de cineva, care îl învaţă în timp util ce sa declare, urmărindu-se, de fapt, închiderea cazului cu două victime.

„Din punctul meu de vedere această declaraţie a inculpatului, de data aceasta sinceră sau cel puţin parţial sinceră, în sensul în care ne-a condus la un cadavru fie chiar şi incinerat are scopul de a bloca cercetările, pe ideea că sunt două fete, dosarul este pornit pe două victime. În momentul în care se poate dovedi că cele două victime sunt decedate se poate ridica problema să nu se mai sta pe aici, în curte, să nu se mai facă alte cercetări. Din punctul meu de vedere tactica acestui inculpat este ca în momentul în care are două victime cel puţin recunoscute există pericolul să se închidă cercetările. Nici noi, nici opinia publică nu cred că este normal să ne oprim aici. Anchetatorii nu au spus că s-ar opri aici”.

„El are o tehnică bine stabilită. Cineva îl învaţă cred că în timp util. Nu ştiu, o să vedem cu cine are el contact, cine îl învaţă. După atâţia ani de experienţă (ca avocat – n.r.) îţi dai seama imediat dacă îl învaţă cineva sau nu pentru că merge la chestii de o fineţe incredibilă, de genul: ne-a povestit una din fete a vrut să scoată bani de la bancomat şi nu a reuşit şi atunci el a interpretat că îi bate un apropo sexual, că dacă o plăteşte vrea. Fineţuri de astea, dar cu cheie juridică. Din punctul meu de vedere încearcă să închidă cazul prin cele două victime”.

sursa foto: http://realitateaoltului.ro

Lasa un comentariu