Politică Prima pagina

Băsescu, atac la adresa lui Dragnea pe tema tăierii bugetului serviciilor secrete: „Ce l-o fi supărat pe “Daddy Vitamină” aşa de tare de a uitat cât îi plăcea să stea bot în bot cu şefii serviciilor…”

Publicat de Grigore Bogdan
Traian Băsescu a reactionat, într-o postare pe Facebook, privind taierea bugetului serviciilor secrete, ironizandu-l pe Liviu Dragnea, pe care îl numeşte „Daddy Vitamină”, caruia ii aminteste ca „îi plăcea să stea bot în bot cu şefii serviciilor”.

„Dragnea dă vitamine la tot poporul din banii serviciilor! “Daddy Vitamină” s-a supărat pe viaţa lui amară şi a hotărât să chelească bugetele serviciilor de sume importante pe care să le dedice cumpărării de vitamine. Ce l-o fi supărat pe “Daddy Vitamină” aşa de tare de a uitat ca prin minune cât îi plăcea să stea bot în bot cu şefii serviciilor de două ori pe săptămână în întâlnirile de la K2 în perioada 2010-2014, că îi plăcea să mângâie cu gingăşie ghipsul doamnei Koveşi, să aducă mingiile de tenis pentru Maior, Coldea, Dâncu şi Ponta, că se gudura ca un pudel cu şoricul în dinţi la T 14 sau o făcea pe ospătarul servindu-i lui Coldea vinuri scumpe la pachet, aduse din America”, a afirmat Traian Băsescu pe Facebook.

Lasa un comentariu