Politică Prima pagina

Băsescu DETONEAZĂ BOMBA: “PSD A votat PENTRU SUSŢINEREA lui Klaus Iohannis pentru şefia Consiliului European”

Publicat de Andrei P

Traian Băsescu a lansat un scenariu uluitor. Liviu Dragnea îl susţine pe Klaus Iohannis pentru şefia Consiliului European. Astfel, conform fostului preşedinte al României, Dragnea l-ar trimite pe Iohannis la Bruxelles pentru a avea cale liberă spre Cotroceni.

”PSD a votat ca România să dea președintele Consiliului European. Ca să devii președinte trebuie să fii membru al Consiliului European sau să fi fost membru, iar Klaus Iohannis e singurul care e în această poziție. PSD a votat pentru susținerea lui Klaus Iohannis la șefia Consiliului European. E o șarlatanie din partea lui Dragnea, i-a păcălit. El, în mintea lui, și-a spus: ”Domnule președinte, mergeți dumneavoastră la Bruxelles, iar eu iau președinția României. Dragnea e dereglat.”, a spus, la B1 TV, Traian Băsescu.

Social-democraţii au votat în unanimitate în favoarea începerii dezbaterilor pentru cinci convenţii naţionale. Printre ele se află și Convenţia naţională pentru preşedinţia Consiliului UE. “Aici trebuie să lăsăm deoparte atacurile, răfuielile politice, politicile partizane şi să stabilim împreună care sunt proiectele majore pe care trebuie să le aibă România în vedere, dar şi care sunt realizabile.”, a spus Liviu Dragnea, sâmbătă, la Congres.

CITEŞTE ŞI:

Atac ULUITOR la Liviu Dragnea în direct la Antena 3: “A făcut Congres ca să ÎŞI PREZINTE AMANTA”

Lasa un comentariu