Prima pagina Vocea Bucurestiului

BĂTAIE DE JOC Cum arată sediul Poliției Capitalei, care trebuia să fie gata în 2013

Publicat de Diana F
Poliția Capitalei arată ca după bombardament deși nu a fost niciun război pe Calea Victoriei din București. Lucrările de reabilitare și consolidare ale DGPMB au început acum 8 ani, pe 29 iulie 2009 și sunt departe de a se fi încheiat deși sediul trebuia să fie gata în 2013 conform autorizației de construcție care o puteți vedea în galeria foto de mai jos.

Orice trecător care trece pe Calea Victoriei din București, în zona Centrul Vechi va vedea o clădire care arată excrecrabil. Fără geamuri, și în plin proces de reabilitate dar foarte departe de a fi gata. Pozele au fost făcute vinerea trecută și nimeni nu era la muncă deci nu se știe când această clădire frumoasă din centrul Bucureștiului va mai avea strălucirea de altădată.

”Poliţia se renovează cu banii la secret. Orice informaţie privind banii cheltuiţi pentru consolidarea sediului Poliţiei Capitalei este clasificată. Asta cu toate că banii folosiţi sunt publici, de la buget.  Au aflat reporterii noştri, de pe site-urile de licitaţii, că în 5 ani s-au aruncat peste 104 milioane de lei pentru realizarea a 12 la sută din proiect”, scria site-ul antena3.ro în 2013.

Lucrările de reabilitare şi consolidare a cladirii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au început în anul 2009, când au fost alocaţi şi cei mai mulţi bani de la Guvern : 101 milioane de lei.

Clădirea în care funcţionează sediul Poliţiei Capitalei este situată pe Calea Victoriei, nr 19, şi a fost construită în 1935.

 

Lasa un comentariu