Prima pagina Societate

Bilanț, după 2 ani de mandat! Gabriela Firea: „Consider normal ca la fiecare aniversare a preluării funcției de Primar General să prezint bucureștenilor lucrurile bune pe care le-am făcut și proiectele care urmează”

Publicat de Grigore Bogdan
Gabriela Firea a postat pe pagina sa de facebook un filmuleț prin care le prezintă bucureștenilor bilanțul la doi ani de la preluarea mandatului de primar. Primarul general al Capitalei arată că a rezolvat o parte din problemele legate de trafic și infrastuctură rutieră. Printre proiectele deja realizate, se numără reînnoirea parcului auto RATB cu 400 de autobuze noi euro 6, dintre care 100 de unități vor fi livrate anul acesta, urmând ca anul viitor să vină restul de 300 de autobuze. Valoarea tranzacției se ridică la suma de 100 mil. de euro + TVA.

”Știu că exigențele cetățenilor sunt din ce în ce mai mari, e normal să fie așa, dar în doi ani nu pot fi rezolvate toate problemele Capitalei. Important este să avem un plan pe care să-l urmăm cu tenacitate. Iar rezultatele nu vor întârzia să apară.
Chiar dacă un bilanț în adevăratul sens al cuvântului se poate face doar la finalul unui mandat de 4 ani, consider normal ca la fiecare aniversare a preluării funcției de Primar General să prezint bucureștenilor lucrurile bune pe care le-am făcut și proiectele care urmează.
Azi vă invit să urmăriți un material despre trafic și infrastructură rutieră, iar în zilele următoare, alte domenii de maxim interes pentru bucureșteni.
#DeDoarDoiAni
#RezultatePentruBucuresteni”, arată Gabriela Firea, pe pagina personală de Facebook.

Lasa un comentariu