Criptomonezi

Acum puteți achiziționa Bitcoin cu carduri bancare în România

Bitcoin România
Publicat de Cristian T.
Bitcoin România și Twispay anunță un parteneriat de integrare foarte important, oferind utilizatorilor posibilitatea de a achiziționa Bitcoin cu carduri bancare. Bitcoin România, liderul firmei de schimb valutar Bitcoin și Brokerage din Europa de Est, și Twispay, procesator european de plăți și pionier FinTech, au anunțat astăzi disponibilitatea unei plăți integrate care permite clienților să achiziționeze criptomonezi Bitcoin și Ethereum utilizând cardurile bancare Visa și Mastercard.

Fără precedent în România, acesta este unul dintre primele parteneriate de integrare est-europeană care permite consumatorilor să-și folosească cardurile pentru a cumpăra criptovalută. Până de curând, investitorii puteau achiziționa criptomonezi doar prin transferuri bancare și depozite în numerar, însă volatilitatea piețelor de criptare a impus necesitatea unei flexibilități operaționale suplimentare. Investitorii au nevoie de modalități mai rapide, mai sigure, mai fiabile și mai confortabile pentru a finaliza achizițiile.

„Un minut poate face diferența între un milion pierdut și un milion câștigat. Tocmai de aceea oferirea abilității de a achiziționa Bitcoin și Ether prin intermediul cardurilor de credit este esențială în căutarea noastră de a oferi un avantaj competitiv utilizatorilor Bitcoin România. Lucrând alături de o instituție financiară bazată pe tehnologie, cum ar fi Twispay, vom oferi clienților flexibilitate și funcționalitate financiară. Împreună, vom aborda fiecare provocare legată de utilizatori și de reglementare pe care lumea cripto-ului o poate arunca la noi „, a declarat George Rotariu, CEO Bitcoin România.

Susținută de propria sa bancă – Capital Financial Services – Twispay este un procesator european de plăți și pionierul FinTech, furnizând comercianților din online accesul la un portofoliu complet de servicii de plată la cele mai eficiente rate de schimb.

Lasa un comentariu