Sport

Boloni, foarte APRECIAT în Belgia: ”Nu este obișnuit”

Publicat de Diana F
Ladislau Boloni este foarte apreciat în Belgia. Chiar dacă Antwerp a ratat calificarea în play-off-ul pentru locurile 1-6, fiind învinsă cu 1-2 duminică, în deplasare, de Anderlecht, campioana en-titre, chiar în ziua în care Boloni a împlinit 65 de ani, el este în continuare susținut de patronul clubului.
“Putem fi super-mulţumiţi cu acest antrenor. Cum se poate spune acum ceva rău despre Ladislau? La câteva meciuri a făcut nişte alegeri pe care nimeni altcineva nu le-ar fi făcut. Mereu însă se întâmplă aşa”, a afirmat Paul Gheyssens pentru jurnaliştii de la Het Nieuwsblad.

“V-o spun: nu este un antrenor obişnuit. Este printre cei mai buni. În acest sezon au venit 25 de jucători noi. Nu e simplu să gestionezi această situaţie. Împreună cu directorul sportiv Luciano D’Onofrio, antrenorul nostru nu se opreşte niciodată. Oamenii aceştia lucrează deja pentru sezonul viitor. Trebuie să facem astfel încât să aducem jucători de care e nevoie. Vor reuşi în această misiune. Sunt sigur de asta!”, a mai declarat patronul lui Royal Antwerp.

Antwerp a încheiat sezonul regulat pe locul 8, cu 41 de puncte, la 3 puncte de poziţia a şasea, ultima de play-off, pe care s-a aflat Standard Liege. Echipa lui Boloni va juca în play-off 2, unde sunt implicate formaţiile de pe locurile 7-15 din Pro League.

Citește și:

Vladimir Putin la ora DEZVĂLUIRILOR. Una ȘOCANTĂ, alta despre bunicul său

Lasa un comentariu